"Senaste nytt"

26. aug, 2018

Vi väntar fortfarande på Mollies löp men det är inte långt borta nu. Hon har börjat bli lite "knäpp" vilket betyder att löpet är pågång. Jag har satt in några bilder under Mollies, Saga och Trixies sida. Mollie har fått lite"lydnadsträning" av barnbarnen samt att trixie och mitt yngsta barnbarn har "hittat" varandra. varje gång de möts är de oskiljaktiga.  

Anmälan till utsällning i Sundsvall är gjord. 😀

12. aug, 2018

Mycke sol, båtturer, umgåtts med härliga vänner och släktingar. Hundarna har gillat att åka båt. De tycker också om att bada och har själva tagit sig ett dopp när de känt för det.🙂

Både våran Mollie och Trixie har fått promenader av barnbarnen och deras kompisar. Jag tror att Mollie har varit favoriten då Trixice fortfarande är valp. Jag kommer att sätta in några härliga bilder på hundarna inom kort.

Det har varit lite utställningar För våran del denna sommar men har ny börjat anmäla till kommande utställningar under hösten och vintern.

13. nov, 2017

Det är länge sedan jag skrev något i bloggen men det har varit mycket som hänt. Skriver in det senare. Just nu njuter vi av det härliga vädret, att vara ute vid vår strand. Saga och Mollie njuter för fullt och det är mycket bus.

Har påbörjat planera för 2018. Det blir utställningar, utbildning och mycket annat roligt. Kanske en ny härlig tikvalp som kan tillkomma i våran "flock". Jag vill gärna gå någon form av utbildning/kurs där hundarna kommer till stöd för barn/ungdomar på något sätt. Skulle vara kul att ha med sig dom till arbetet ibland. Vi får se vad framtiden erbjuder.

Ska försöka skriva mer yunder kommande helg samt sätta in några härliga bilder. 🙂

8. aug, 2017

Det har varit fullfart hela sommaren med resor inom Sverige samt att släkt och vänner hälsat på. Har endast tagit ut en liten semester. Kommer att vara ledig under hösten istället.

Vi har varit i Luleå och hälsat på härliga människor som bor på Mjölkudden samt Lerbäcken. Tyvärr så var några av vännerna som bor på Björkskatan ej hemma. Passade på att äta på BBB. Underbar mat. Stannade till i Pitea på vägen hem.

Vi har även varit söderut och träffat nya personer vilket var kul. Tyvärr så hann vi inte med att träffa Sussie och Micke. (om du läser detta, förlåt). Kommer att åka neröver under hösten och hoppas då hinna med att träffa dem.

Gällande valpar så har det varit många som varit i kontakt för både vit herdehund samt japansk spets. Kul att intresset är stort för en valp 😀. Beroende på önskemål har jag även hänvisat en del till andra kennlar som jag känner till.

Här hemma så fortsätter arbetet med tomten och färdigställandet av en av gäststugorna. Kan vara bra att ha när man har långväga besök.

Håller tummarna för en fortsatt solig och varm sommarmånad

1. jun, 2017

Det var ett tag sedan jag skrev något i bloggen. Under april månad var vi bl.a. söderut och träffade härliga personer och hundar. Allt blev inte riktigt som vi tänkte men det gav mycket ändå. Förhoppningsvis så får vi chansen att träffa dem under sommaren. Mera info och bilder kommer senare.  🙂

Jag och Saga har "kursat" lite nu under maj månad och jag sitter nu och fundera på vad jag ska lägga fokuset på denna sommar. Det gäller inte bara Saga utan även vår härliga Mollie.

Förutom hundarna så håller vi på att färdigställa en av gäststugorna vi har på tomten samt att marken ska fixas till. Just nu är det Skogstomt/naturtomt och vi siktar på mera plan mark och gräs. Båt ska även införskaffas.