8. aug, 2017

Härliga sommaren

Det har varit fullfart hela sommaren med resor inom Sverige samt att släkt och vänner hälsat på. Har endast tagit ut en liten semester. Kommer att vara ledig under hösten istället.

Vi har varit i Luleå och hälsat på härliga människor som bor på Mjölkudden samt Lerbäcken. Tyvärr så var några av vännerna som bor på Björkskatan ej hemma. Passade på att äta på BBB. Underbar mat. Stannade till i Pitea på vägen hem.

Vi har även varit söderut och träffat nya personer vilket var kul. Tyvärr så hann vi inte med att träffa Sussie och Micke. (om du läser detta, förlåt). Kommer att åka neröver under hösten och hoppas då hinna med att träffa dem.

Gällande valpar så har det varit många som varit i kontakt för både vit herdehund samt japansk spets. Kul att intresset är stort för en valp 😀. Beroende på önskemål har jag även hänvisat en del till andra kennlar som jag känner till.

Här hemma så fortsätter arbetet med tomten och färdigställandet av en av gäststugorna. Kan vara bra att ha när man har långväga besök.

Håller tummarna för en fortsatt solig och varm sommarmånad