31. aug, 2015

Saga och Freya

I dag har mitt barnbarn och hennes mamma varit hemma hos oss när jag varit på jobbet. Det är så härligt att höra hur "Saga" är mot barn och jag tänker särskilt på mitt yngsta barnbarn Freya. Freya och "Saga" verkar ha ett speciellt band och verkar kunna kommunicera bra med varandra. Freya pratar ofta med "Saga" och i dag så hade de träning ihop. Freya försöker lära sig krypa och "Saga" är med vid träningen.

Ooohhh, denna underbara hund.Hon har en så härlig mentalitet och älskar verkligen de flesta hon träffar, speciellt barn. Visst finns det personer hon inte bryr sig om, men de är få.

Nu är det snart september månad och "Saga" kommer då att börja löpa. Under september/oktobermånad är det dags för parning av "Saga" och jag hoppas att hon blir dräktig och får några härliga valpar. Jag själv kommer att behålla en valp och jag har några som är intresserad av en valp efter "Saga". Inom kort kommer jag att lägga ut information om hanen samt en bild av honom. Jag tror att den hanen samt "Saga" kommer att ge underbara, snygga valpar med en bra mentalitet.