"Senaste nytt"

10. okt, 2019

Tanken var att para Mollie nu. Hon är i höglöpet nu men p.g.a olika orsaker, ej Något fel på Mollie,  avvaktar vi med parningen. Detta gör att det kommer bli vårvalpar i stället. 

3. aug, 2019

Vilken härlig sommar det varit med vänner, barn, barnbarn och hundar. Hoppas att värmen kommer tillbaka under augusti. Ett av mina barnbarn har haft morgonträning med hundarna på hennes eget vis. Det har varit sitt, kom och ”följa med” och både Saga och Mollie har lyssnat. Denna sommar har Mollie varit lite av favoriten för barnen. 

Mollie kommer att paras efter sommaren med en riktigt snygg hane och vi får hoppas att det nu blir några ulltussar 🙂

21. apr, 2019

Tyvärr inga ulltussar denna gång. Vill tacka alla som varit intresserad av en valp, alla från Luleå i norr till Halmstad i söder. Byter nu hane för kommande kull. Har sedan tidigare haft koll på en supersnygg hane till Mollie och har nu kommit överens med hanhundsägaren om parning vid Mollies nästa löp till hösten. Det kommer att bli kanon snygga valpar/hundar, friska  med en mycket bra mentalitet. Mer info samt bilder på hanen kommer att läggas in. 

23. feb, 2019

En del har hänt sedan jag skrev sist. Vår yngsta härliga Trixie, vit herdehund, fick bara bli ett år. Hon fick stora problem och var tvungen att avlivas. Jag saknar denna härliga hund. 😥

Nu hoppas vi på ett bättre början på detta år. Förhoppningsvis blir den en kull valpar, japansk spets. Vi väntar på att Mollie ska komma igång med sitt löp. Borde vara nära. Mer information kommer. 🙂😀

2. nov, 2018

Förra helgen var vi med Trixie på utställning i Kramfors. Hon fick excellent och blev etta i sin klass. Trixie har ikväll haft "fredagsmys" med ett av barnbarnen. Man blir så glad då våra hundar fungerar så bra med barn.