"Senaste nytt"

2. nov, 2018

Förra helgen var vi med Trixie på utställning i Kramfors. Hon fick excellent och blev etta i sin klass. Trixie har ikväll haft "fredagsmys" med ett av barnbarnen. Man blir så glad då våra hundar fungerar så bra med barn. 

13. sep, 2018

Äntligen löper Mollie och snart är det dags för parning. När parning skett kommer mera information läggas ut. Nu håller man tummarna att allt går bra och det blir några härliga ulltussar. En valp kommer då att stanna kvar hos oss. Är ni intresserad av en valp får ni gärna höra utav er. Det finns några som hört utav sig redan. Cool

Bild på hanen ser ni här bredvid.

26. aug, 2018

Vi väntar fortfarande på Mollies löp men det är inte långt borta nu. Hon har börjat bli lite "knäpp" vilket betyder att löpet är pågång. Jag har satt in några bilder under Mollies, Saga och Trixies sida. Mollie har fått lite"lydnadsträning" av barnbarnen samt att trixie och mitt yngsta barnbarn har "hittat" varandra. varje gång de möts är de oskiljaktiga.  

Anmälan till utsällning i Sundsvall är gjord. Ler stort

14. aug, 2018

Saga har börjat löpa idag och Mollie brukar komma igång några dagar senare. Det blir spännande att se om det blir en parning mellan Mollie och hennes tilltänkta och om det kommer några " ulltussar". 

Det hade varit kul att provpara Saga en sista gång. Tankarna kom nu när hon påbörjat löpet men jag har inte planerat in något. Saga är en frisk, mentalt stabil tik som fungerar mycket bra med alla, djur som människor. Jag hittar inte riktigt de rätta orden för att beskriva henne men hon är helt underbar. 

12. aug, 2018

Mycke sol, båtturer, umgåtts med härliga vänner och släktingar. Hundarna har gillat att åka båt. De tycker också om att bada och har själva tagit sig ett dopp när de känt för det.Cool

Både våran Mollie och Trixie har fått promenader av barnbarnen och deras kompisar. Jag tror att Mollie har varit favoriten då Trixice fortfarande är valp. Jag kommer att sätta in några härliga bilder på hundarna inom kort.

Valpplaner har jag haft och nu inväntar vi löpet och hoppas på några härliga "ulltussar".

Det har varit lite utställningar För våran del denna sommar men har ny börjat anmäla till kommande utställningar under hösten och vintern.